Aquaristiek

Aquaristiek is een hele mooie hobby wat, wanneer er goed begonnen wordt, een hele mooie hobby is waarvan je een heel duidelijk beeld krijgt wat er zich onderwater allemaal afspeeld. Belangrijk is dat er doordacht te werk gegaan wordt. Bij ons wordt er met de grootst mogelijke zorg omgesprongen met deze mooie levende onderwater wezens. Wij horen dan ook als een van de eerste bedrijven in heel Nederland die een officieel diploma heeft bemachtigd voor het Houden van vissen volgens de wettelijke norm. Vanaf 2020 moet ieder bedrijf wat vissen verkoopt zo'n diploma hebben. 

Belangrijk is de inrichting van het aqaurium. Omdat het geen goedkope hobby is (welke wel?) is het zaak hier goed over na te denken. Ook kunt u bij ons in de winkel diverse ingerichte show aquaria vinden. Staat er niet bij wat u zoekt, gaan we samen aan de slag om u van het mooiste aquarium te laten genieten en zo het onderwater leven te beleven.

Wij zijn er niet alleen om u wat te verkopen. Wij zorgen er ook voor, samen met u, dat u een zeer uitgebreide begeleiding krijgt. We testen het water altijd GRATIS en slaan desgewenst de test resultaten op in een database. Wij houden ons alleen maar met het (onder)waterleven, de waterkwaliteit en de vissen bezig zodat we weten wat er gaande is. We zullen dit ook zo veel mogelijk naar u vertalen in Jip en Janneke taal voor een optimaal aquarium.