« Vijver dagen bij Beleef Water & Tuin»

Gepubliceerd op 18-02-2018

Vijverdagen bij Beleef Water & Tuin AANGEPAST DATA!

Vrijdag 06 april staan vanaf 14.00 uur tot 20.00 uur de vijver specialisten van AUGA en Ecolan voor u klaar om al uw vragen over techniek en EPDM rubberfolie te beantwoorden.
AUGA is een innovatief bedrijf wat zich onder andere bezig houdt met het reduceren van het stroomverbruik van vijverpompen. Ze gebruiken onder meer producten die u ook bij NASA kunt vinden.
Ecolan is een Nederlandse producent van, ons in ziens, de beste EPDM rubberfolie in de markt. Voor elke vijver vorm is te folie (op maat) te maken en in 2D en zelfs 3D aan te leveren. Deze folie heeft een praktijk levensduur van meer dan 30 jaar!

Op zaterdag 7 april staan vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur de vijver specialisten van Hikari en Colombo BV voor u klaar.
Van Hikari komt een voedingsdeskundige vertellen over hét koi/vijver visvoer. Het voer onderscheidt zich van alle andere merken doordat het in Japan in 3 eigen hightech fabrieken wordt geproduceerd. Hikari is dan ook al meer dan 40 jaar succesvol.
Ook komt er een bioloog van Colombo vertellen over waterchemie. De man van Colombo verteld u alle ins en outs over de kwaliteit van uw vijverwater. Wij werken inmiddels al ruim 10 jaar met volle tevredenheid met de waterbehandelingsproducten van Colombo. U kunt vandaag uw vijverwater (net als altijd) GRATIS laten testen.

Op zondag 8 april is iemand aanwezig die bij onze waterplantenleverancier Waterplantenkwekerij R. Moerings werkt. Deze man kan u alles vertellen over  waterplanten, waterlelies en zuurstofplanten
Verder hebben we op zondag een loterij waarbij er onder andere een heuse vijver slibzuiger is te winnen t.w.v. € 129,00!

Tijdens alle opendagen kunt u gratis parkeren. Ook is er gratis koffie en een versnapering.

Logo.png

 

15189650773039a9e2823c8a35b08f2e0e7418b479.JPG