Over ons bedrijf

Wij zijn gevestigd in GroenRijk Geldrop.


Voor veel klanten zal Mischa een bekende zijn, omdat hij op de Zwembadweg al vanaf 1992 werkzaam is. Na jaren vijverklanten in Geldrop, Heeze, Leende, Someren, Asten en regio Eindhoven voor Groenrijk Geldrop voorzien te hebben van zijn vijverkennis, vond hij het tijd om voor zichzelf te beginnen.
En wat is er mooier dan als shop-in-shop te beginnen waar het in 1992 allemaal begon!

Ook Anka is voor velen een bekende verschijning aan de Zwembadweg omdat zij daar vanaf 2012 de scepter zwaaide over de buitenafdeling. Nadat beiden op 1 januari 2015 besloten om een andere koers te varen, kon het ondernemen beginnen!
Anka is een kei als het gaat om het aanplanten van vijvers en het inrichten van een aquarium en ze kan geweldig aquascapen. Ze maakt desnoods een beplantingsplan helemaal op maat van uw wensen en aquarium.

Door de zeer gewenste inbreng van oud eigenaren van GroenRijk Geldrop, Kees en Lia Schepens, kwam het na enig overleg met de huidige eigenaar, Ivan Habraken, tot een akkoord om de toenmalige vijverafdeling over te nemen en uit te bouwen tot een heuse shop-in-shop met ruime keus in aquarium en vijver artikelen en de extra service in vijveraanleg en vijveronderhoud. Na 17 dagen kei- en keihard werken was de winkelruimte verbouwd tot de shop zoals die er nu staat.
Omdat we ook vijvers aanleggen en onderhouden was het voor ons wenselijk dat er iemand bij kwam met veel kennis van het hoveniersvak. Koen heeft als weekend hulp bij GroenRijk Geldrop gewerkt en daarna bij een hovenier. Hij was dus geknipt om bij ons te komen werken.

Wanneer U problemen met uw vijver of aquarium heeft, nemen we deze zeer serieus en zullen we alle moeite doen om de oorzaak van het probleem “boven water” te krijgen. Wanneer de problemen niet in de winkel kunnen worden opgelost, komen we gewoon bij u thuis kijken en proberen het dan daar te tackelen. Want uw genot is ons genot.
Wij zijn dagelijks bezig met de chemie van water en vooral het voorkomen van de ongewenste algengroei.

Eén van onze specialiteiten is het goed luisteren naar de wensen van de klant of het nu met het aquarium te maken heeft of op vijvergebied is, wij zorgen ervoor dat u datgene krijgt wat u wenst. Uiteraard zonder het welzijn van de dieren uit het oog te verliezen.
- Wij zijn dan ook heel trots te melden dat we al sinds 2016, als eerste aquarium- en vijverspeciaalzaak in Brabant, het officiële diploma (besluit Houders van dieren, Vakbekwaamheid Vissen) hebben gehaald. Dit is verplicht vanaf 2020 om vissen te kunnen houden en te verkopen.-
Wanneer een vijver of aquarium goed in balans is wordt ervan genoten. En als ervan genoten wordt, hebben wij ons doel bereikt!

Loop eens binnen en beleef het zelf! 

DSC02198.JPG

 De opening op 17 juni 2015 was een feit!