Vijvers

Wanneer u besluit om een vijver aan te leggen, uw vijver te renoveren of uw vijver schoon te laten maken of op te laten knappen, bent u bij ons aan het juiste adres!
Ook wanneer u besluit alles graag zelf te willen doen kunt u alle informatie bij ons inwinnen. Kom gewoon naar de winkel en vraag uw vragen. 

Wij van Beleef Water & Tuin gebruiken hoogwaardige vijverproducten van vooraanstaande merken. Zoals onder andere de pompen en filters van AUGA en OASE. We staan dan dus ook achter alles wat we adviseren en kunnen dan ook de beste service verlenen. Natuurlijk blijven we ons continue verbeteren en oriënteren op vijvergebied.

Wanneer we een vijver gaan aanleggen gebruiken we in 99% van de gevallen EPDM rubberfolie van ECOLAN. Deze folie wordt geproduceerd in Nederland onder NL GreenLabel. (Voor meer info klik hier). De EPDM folie van ECOLAN heeft een verwachte levensduur van 30 jaar.
Voordat we een offerte maken komen we geheel vrijblijvend naar het project kijken. Daarna maken we een voorstel en daar hoeft u alleen maar ja of nee op te antwoorden. Zo simpel is het! Handig om te weten is dat we helder water garantie geven op alle door ons geleverde en geplaatste filtersystemen!
Al onze werkzaamheden voeren we uit met ons eigen team van de buitendienst. 

Wij zijn official dealer van:
Onder andere OASE, ECOLAN, AUGA, MESSNER, SUPERFISH, DENNERLE, COLOMBO, HIKARI, PONTECVELDAen BACTOPLUS,

Heeft u nog vragen mail dan gewoon even. We komen desgewenst bij u thuis om te kijken naar de vijver.

Onze filosofie:
Wij houden er niet van om direct te grijpen naar een medicijn of algverdelgingsmiddel. Natuurlijk kan het helpen en is het niet onoverkomelijk om deze middelen af en toe te moeten gebruiken, maar als we dan toch met deze middelen aan de gang moeten, adviseren we middelen die geen schade toebrengen aan de rest van het (onder) water leven. Wij verkopen dus geen middelen waar Kopersulfaat (CuSO4) of Zinkoxide (ZnO) in verwerkt is!
Onze missie is dat wij juist de waterkwaliteit op peil willen brengen en houden. Dit doen wij door het vijverwater te testen in ons watertestcenter. Alleen op deze manier houdt u uw vissen in goede conditie en gaat u (draad)algen tegen. Wij testen het vijver water 7 dagen in de week GRATIS. Heeft u geen potje? U kunt een gratis testflesje in de winkel komen halen. Wij slaan desgewenst de gegevens van iedere watertest op in onze database en dat is ook geheel gratis!
Kom gewoon naar de winkel en beleef het zelf! 

Heeft u nog vragen mail dan gewoon even.