Vijvers

Wanneer u besluit om een vijver aan te leggen, uw vijver te renoveren, of uw vijver schoon te laten maken of uw vijver op te laten knappen, bent u bij ons aan het juiste adres!
Ook wanneer u besluit de vijver graag zelf aan te willen leggen kunt u de alle vijver informatie bij ons inwinnen. Kom gewoon naar de winkel en vraag uw vijver vragen. We kunnen u coachen vanuit de winkel met de aanleg van uw vijver.

Voor de vijver aanleg gebruiken wij van Beleef Water & Tuin hoogwaardige vijverproducten van vooraanstaande merken. Zoals onder andere de pompen en filters van AUGA en OASE. We hebben van beide merken zowel drukfilters met UV-C voorzuivering als doorstroom filters op voorraad staan. We staan dan ook achter alles wat we adviseren en kunnen zo de beste service verlenen. Op de meeste aangekochte systemen geven we een helder water garantie af. Om bij te blijven van de ontwikkelingen in de markt, vinden we ons genoodzaakt om ons continue verbeteren en oriënteren op nieuwe ontwikkelingen in vijver gebied.

Wanneer we een vijver gaan aanleggen gebruiken we in alle gevallen EPDM rubberfolie van ECOLAN. Deze folie wordt geproduceerd in Nederland onder NL GreenLabel B. (Voor meer info klik hier). De EPDM folie van ECOLAN heeft een praktijk levensduur van meer dan 30 jaar!
Voordat we een offerte maken komen we geheel vrijblijvend naar uw vijver project kijken. (binnen een straal van 25 kilometer, daar buiten wordt een contante vergoeding gevraagd van € 50,00 en mocht het tot opdracht komen wordt het bedrag weer in mindering gebracht op de eindfactuur) Daarna maken we een voorstel en daar hoeft u dan alleen maar ja of nee op te antwoorden. Zo simpel is het!
Handig om te weten is dat we helder water garantie geven op alle door ons geleverde en geplaatste filtersystemen voor uw vijver!
Al onze werkzaamheden voeren we uit met ons eigen vijver aanleg-, renovatie- en onderhoud team van de buitendienst. 

Wij zijn official dealer van:
Onder andere OASE, ECOLAN, AUGA, MESSNER, SUPERFISHCOLOMBO, HIKARI, PONTECVELDA, FujiMac luchtpompen, UBBINK, PHILIPS UV vervanglampen en BACTOPLUS,

Heeft u nog vragen mail dan gewoon even. We komen desgewenst bij u thuis om te kijken naar de vijver.

Onze filosofie:
Wij houden er niet van om direct te grijpen naar een medicijn of alg bestrijdingsmiddel. Natuurlijk kan het helpen om de algen te verwijderen en is het niet onoverkomelijk om deze middelen af en toe te moeten gebruiken, maar als we dan toch met deze anti alg middelen aan de gang moeten, adviseren we middelen die geen schade toebrengen aan de rest van het (onder)water leven. Wij verkopen dus geen anti alg middelen waar Kopersulfaat (CuSO4) of Zinkoxide (ZnO) in verwerkt is!
Om algen te bestrijden verkopen we ook vijver mosselen in diverse grootte en verschillende soorten slakken. Ook verkopen we de enige echte algen eter vis voor in de vijver; namelijk de Sneep. De Sneep is een inheemse vis die in gevangenschap ongeveer 25 cm groot wordt.  
Onze missie is dat wij juist de waterkwaliteit van uw vijver op peil willen brengen en houden om zo op een natuurlijke manier de algen te verwijderen en te bestrijden. Dit doen wij door het vijver water te testen in ons watertestcenter. Alleen op deze manier houdt u uw vijver water en dus de vissen en planten in uw vijver in goede conditie en gaat u zweef algen en draad algen tegen. Wij testen het vijver water bijna ALTIJD GRATIS. Heeft u geen potje? U kunt een gratis testflesje in de winkel komen halen. 
Kom gewoon naar de winkel en beleef het zelf! 

Heeft u nog vragen mail dan gewoon even.